Премиерът: Англия изобщо не ми я хвалете ,само заразяват

България, Политика, Свят

Премиерът днес инспектира как върви строителството на “Балкански поток”. Той каза ,че е измислил схема да се въртят различни бригади за да не се заразят хората.

Навсякъде почти ,всички тръби от балкански поток са заровени, каза Борисов.

Само от началото на годината сме открили 45 паметници ,сметнете какви усилия полагаме, съобщи още той.

Запитан по темата,че за много хора Великден вече е започнал ,тои се ядоса и заяви ,че прави по цял ден и цяла нощ всичко възможно ,дори и мерките на КПП-тата са засилени ,но който иска да заразява родителите си после да не се сърди на него. Това е изключително необмислено поведение ” довърши той.

Попитан ,дали ще стигнат тестовете за масовото проверяване на хората ,той отговори ,че за всичко това си има протокол и график.”Не се безпокойте измислили сме как да достигнем до 7 милиона души. Само трябва да се спазват препоръките на световната здравна организация”

Относно краят на карантината ,Борисов заяви:
-Само се надпреварват да правят “успокояваща терапия” на населението. Няма още никакво лекарство известно на медицината което да се справи с вируса.Не им вярвайте и не ме давайте за пример.

“Това всичко е с политическа насоченост!”

Борисов се изсмя на въпрос за Англия като пример.”Категогично сме спрели всички полети от там и за натам, да се оправят сами. Пожелавам им го в най-скоро време”, заяви той.